Kabaklı sütlaç : Tarife balkabağını ekleyin ve sonucu tadın

İşte bu tarifi hazırlamanın adımları :

Gerekli ürünler: 1/2 çay kaşığı

Pirinç

1/2 litre taze süt

200 gr balkabağı

1/2 çay kaşığı.

Şeker

2 vanilya

1/2 çay kaşığı tarçın

Hazırlama yöntemi: Tarifin ilk adımı balkabağını yumuşayana kadar haşlamaktır. Tamamen yumuşatılmalıdır. Pirinç 20 dakika suda bekletilir. Taze süt şeker, vanilya ve tarçınla ısıtılır. Kaynamaya başlayınca pirinci ekleyin. Sürekli karıştırarak kaynatın. Hazır olduğunuzda püre haline getirilmiş balkabağını ekleyin. Tatlı karıştırılır ve yaklaşık 5 dakika sonra ocaktan alınır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x