Film setinde aşık olup evlenmişlerdi… 25 yıl sonra uzaktan kuzen olduklarını öğrendiler

Ama yine de Hollywood’da bile uzun süren birliktelikler hatta evlilikler var. Kimse inanmasa da tam 35 yıldır evli kalan ünlü bir çift de onlardan biri.

Yollarının ilk kez kesişmesi… Yıllar sonra tekrar bir araya gelmeleri… Birbirlerine aşık olup evlenmeleri… Ağlatan nişan yüzüğü ve evlendikten 25 yıl sonra öğrendikleri gerçek… İşte böylesine ilginç bir ünlü çiftin öyküsünü anlatacağız şimdi size.

Onlar önce genç bir tiyatro oyuncusu ve küçük hayranı olarak karşılaştılar. Sonra da bir film setinde yolları tekrar kesişti. İşte o dönemde birbirlerine aşık oldular.

Aradan geçen zaman içinde de kendileriyle ilgili çarpıcı bir gerçeği öğrendiler. Gelin bir bakalım hangi çiftten söz ediyoruz.

AŞIK OLUP BİR YIL SONRA EVLENDİLER
Bu ünlü çift, deneyimli oyuncu Kevin Bacon ile Kyra Sedgwick…Çift, 1988 yılından bu yana evli. Üstelik birbirleri için aşka düştükten sadece bir yıl sonra evlendiler.

65 yaşındaki Bacon ile 58 yaşındaki Sedgwick’in mutlulukları o zamandan bu yana da hiç eksilmedi. Evlendikten kısa süre sonra da iki çocuk sahibi oldular.

Ünlü çift geçtiğimiz aylarda da evlilik yıl dönümlerini sosyal medya üzerinden kutladı.

Çiftle ilgili olan en çarpıcı ayrıntı ise aslında uzaktan da olsa kuzen olduklarını evlenmelerinin üzerinden yıllar geçtikten sonra öğrenmeleri.  Gelin 35 yıldır bir yastığa baş koyan bu çiftin öyküsüne bir bakalım

Kevin Bacon ile Kyra Sedgwick’in yolları ilk olarak 1978 yılında kesişti. O sırada Bacon gencecik bir oyuncuydu. Getting Out adlı Broadway dışı bir oyunda sahneye çıkıyordu.

YANINA İLK GİTTİĞİNDE KÜÇÜK BİR HAYRANIYDI
Bir gün öğle yemeğine çıktığında yanına gencecik bir hayranı yaklaştı. Ona ağabeyi eşlik ediyordu. İşte  o gün yanına yaklaşan hayranı 12 yaşındaki Kyra Sedgwick’in ta kendisiydi.

Kevin Bacon o günü ve küçük Kyra’yı hiç hatırlamasa ada Sedgwick o anları hiç unutmadı.

Sonra aradan yıllar geçti. Takvimler 1987 yılını gösterirken artık Kyra da bir oyuncu olmuştu. Resmi olarak tanışmaları da Lemon Sky adlı filmin setinde oldu.

Sonra yine o dönemde Bacon bütün set arkadaşları için bir akşam yemeği organize etti. Oraya Kyra’nın da gelmesini bekliyordu. Ama o gece Sedgwick yemeğe katılmadı

Kyra Sedgwick bu yemeğe gitmemesinin nedenini de sonradan anlattı. Sedgwick, bir otelin spor salonunda masaj yaptırmaya gidecekti. Fakat bunu Bacon’a söylemek istemedi.

Kadere bakın ki Kyra masajdan çıktığında Kevin de kapıda onu bekliyordu. Yani Bacon, bu güzel genç oyuncuyu takip etmiş, peşini bırakmamıştı.

Sonnda Kyra Sedgwick aşktan kaçamadı. Ama bir çekincesi vardı. O sırada henüz 20’li yaşlarındaydı.

”ACİLEN EVLENME İSTEĞİNE KAPILDIM… BUNDAN KORKTUM’
O dönemi şöyle anlatmıştı bir röportajında Sedgwick ” Kevin’e  aşık olduğu zaman sanki evlenmek için acil bir duruk varmış gibi bir hisse kapıldım. Ve bundan korktum.”

Ama öte yandan da Kevin Bacon’ın aslında aradığı kişi olduğunu çok iyi biliyordu söylediğine göre. “O benim ruh eşimdi… O aradığım kişiydi diye anlattı  o dönemi.

Aşık çift, 1988 yılında nişanlandı. Bacon Kyra’nın önünde diz çöktü ve ona evlenme teklif etti. Anlattığına göre Kyra o kadar duygulandı ki gözyaşlarını tutamadı. Nişan yüzüğü artık Kyra’nın parmağındaydı. 

Ama bir sorun vardı. Kyra nişan yüzüğünden çok hoşlanmamıştı. Bu dönemi de Bacon bir röportajında şöyle anlatmıştı: “Yatakta birlikte uyuyorduk. Kyra gecenin bir yarısında kalkıp durmadan ağlıyordu. Merak ettim. Sonunda bana ne olduğunu anlattı. Meğer nişan yüzüğünü sevmiyormuş.”

25 YIL SONRA UZAKTAN KUZEN OLDUKLARINI ÖĞRENDİLER
Bacon bunun üzerine sorun olmadığını söyledi ve yüzüğü değiştirdiler. O gün değişen yüzük bugün hala Kyra’nın parmağında.

Kyra Sedgwick  ile Kevin Bacon 1988 yılının 4 Eylül günü evlendiler. Önce oğulları Travis iki yıl sonra da kızları Sosie Ruth doğıdu.

Gelelim ünlü çiftle ilgili ayrıntıya. Evlendikten yıllar sonra fark ettiler ki aslında birbirleriyle uzaktan olsa kuzenler.  

Bu da çiftin FindingLour Roots (Köklerinizi Bulmak) adlı programa katılmasından sonra ortaya çıktı.

Orada yapılan gen değerlendirmeleri sonucunda çiftin birbirleriyle dokuzuncu dereceden kuzen olduğu ortaya çıktı. 

35 YIL GERİDE KALDI
Bu gerçek öğrenildiğinde onlar 25 yıllık evliydi.

Kevin Bacon ile Kyra Sedgiwick geçen eylül ayında evliliklerinde 35’inci yılı kutladılar. Bu konuda yani mutlu ve uzun evliliğin sırrı kendilerine sorulduğunda da şu yanıtı verdi Sedgwick

“Mutlu bir evliliğin sırrı, bu konuda ünlülerden nasihat almamaktır…. Sanırım eğer evlilik hakkında çok fazla düşünseydim bu durum bu kadar iyi gitmezdi. Biz sadece şanslıyız. Ben bu gerçeğe inanıyorum.”

?

Kyra Sedgwick, bu yıl Kevin Bacon ile tanışma yıl dönümlerinde bu fotoğrafı sosyal medya sayfasından paylaştı… “1987 yılıydı… Lemon Sky’ın setinde Kevin adlı bu adamla tanıştım” yazarak yıl dönümlerini kutladı.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x